Home

Geschiedenis
De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar 1901 toen Frans De Prins een muziekhandel begon. Hij was een knappe vakman die zoals verschillende van zijn collega's in die tijd hun koperblaasinstrumenten zelf bouwde. Het bedrijf groeide en in 1952 werd een vennootschap opgericht en de firma naam ingekort tot DEP.
De tijden veranderden en langzaamaan werd de eigen productie afgebouwd en worden de beroemdste merken ge├»nporteerd. Ook nu nog zijn wij uitsluitend gespecialiseerd in houten en koperblaasinstrumenten.

Voorraden en levertijden:
Wij onderhouden een uitgebreide keuze instrumenten voor onmiddelijke levering. Dit geeft U de mogelijkheid om de speelkwaliteiten van een bepaald instrument te herkennen alvorens een investering te doen.

BLOKFLUITEN
AURA, COOLSMA, DOLMETSCH, KUNG, MOECK, MOLLENHAUER, PAETZOLD, YAMAHA

DWARSFUITEN, ALT FLUITEN, PICCOLO:
AZUMI, AVANTI,  BULGHERONI, JUPITER, LYRIC, MIYAZAWA,  YAMAHA

HOBO
BUFFET CRAMPON, BULGHERONI, RIGOUTAT,  YAMAHA

KLARINETTEN
BACKUN,  BUFFET CRAMPON,  YAMAHA

SAXOFOONS
BUFFET CRAMPON, JUPITER, KEILWERTH, LE MONDE, P. MAURIAT, SELMER, SML,
SYSTEM 54, YAMAHA, YANAGISAWA

BUGELS, CORNETTEN, TROMPETTEN:
BACH,  B&S,  CONN, GETZEN, JUPITER, KING, YAMAHA,

HOORNS:
HANS HOYER, YAMAHA

TROMBONES:
CONN,  GETZEN, JUPITER, KING, Pbone, YAMAHA

ALTO, BARITON, EUPHONIUM, BASSEN:
CONN, KING, YAMAHA, YORK

Herstellen van blaasinstrumenten
Wij onderhouden en herstellen instrumenten van musici uit gans het land. Dit werk wordt in onze eigen werkplaatsen  gedaan. Teneinde een vlotte bediening in de hand te werken verzoeken wij u eerst een telefonische afspraak te maken alvorens uw instrument ter herstelling te brengen.
Te ver, geen tijd? Zendt ons uw instrument per Bpack. Snel en veilig. Vergeet niet Uw naam, adres en telefoon te vermelden